תקן זה מפרט דרישות שנכתבו ע"י איגוד הרשתות הקמעונאיות באנגליה BRC - British Retail Consortium ובשיתוף עם המכון לאריזת מוצרים באנגליה ששמו - IoP -The Institute of Packaging.
קימות שתי קטגוריות לאישור עמידה בדרישות התקן: קטגוריה B - ליצרנים המייצרים אריזות ראשוניות למזון, כאשר חומר האריזה הינו במגע ישיר עם המזון/ המשקה.
קטגוריה A - שאר סוגי האריזות (כולל אריזות ראשוניות למוצרים שאינם מזון או משקה).
בתקן 6 פרקים, כל פרק כולל דרישות ספציפיות וכן דרישות מחמירות לארגונים המייצרים אריזות בקטגוריה B.
דרישות התקן
התקן מיועד ליצרני אריזות מזון ותחומים נוספים וחל על אריזות ראשוניות, שניוניות ושלישוניות.