הצעת מחירצרו קשרפייסבוק

BRC/IoP - תקן לאריזות מזון

תקן BRC/IoP - Packaging standard


תקן זה מפרט דרישות שנכתבו ע"י איגוד הרשתות הקמעונאיות באנגליה BRC - British Retail Consortium ובשיתוף עם המכון לאריזת מוצרים באנגליה ששמו - IoP -The Institute of Packaging.


אודות התקן

קימות שתי קטגוריות לאישור עמידה בדרישות התקן: קטגוריה B - ליצרנים המייצרים אריזות ראשוניות למזון, כאשר חומר האריזה הינו במגע ישיר עם המזון/ המשקה.
קטגוריה A - שאר סוגי האריזות (כולל אריזות ראשוניות למוצרים שאינם מזון או משקה).
בתקן 6 פרקים, כל פרק כולל דרישות ספציפיות וכן דרישות מחמירות לארגונים המייצרים אריזות בקטגוריה B.


פירוט נושאי הפרקים:

  • הארגון
  • ניתוח סכנות ומערכת ניהול הסיכונים
  • ניהול התפעול
  • התנאים במפעל
  • בקרת זיהומים
  • העובדים (הדרישות מכל העובדים בשלבים השונים- קליטת ח"ג, עיבוד, אריזה ואחסון)

דרישות התקן

דרישות התקן

למי מיועד התקן

התקן מיועד ליצרני אריזות מזון ותחומים נוספים וחל על אריזות ראשוניות, שניוניות ושלישוניות.


 להצעת מחיר לחצו כאן


תקנים נוספים בתחום:

  • FOOD QUALITY- BRC-IOP - IQC