הצעת מחירצרו קשרפייסבוק

בטיחות מזון

המונח מתייחס לנוכחות סכנה אשר מקורה במזון בעת צריכתו. "הסכנה במזון יכולה להתרחש בכל שלב בשרשרת המזון ולכן יש להבטיח את בטיחות המזון לאורך כל שלבי השרשרת." המיקוד בנושא ניהול בטיחות מזון מלווה את תעשיית המזון והארגונים המשיקים בשנים האחרונות והמגמה הולכת ומתחזקת. ניתן לזהות את השינויים שחלו בדרישות מספקים ויצרנים בכל תחומי יצור המזון והמשקאות, חומרי הגלם, תוצרת חקלאית טרייה ואריזות ראשוניות.

הדרישות בתחום בטיחות מזון

הדרישות מחד הינן מצד הרשויות: דרישות חוק של מדינות הקהילה האירופית, ה- FDA וה-USDA בארה"ב וגופים נוספים, ומאידך הדרישות המוכתבות מצד הרשתות הקמעונאיות והלקוחות: תקניBRC, HACCP , BRC/IOP, FSSC22000 דרישות למוצרים אורגניים ועוד. לאור הנ"ל וכמסקנה מאירועי מזון אשר התרחשו בשנים האחרונות הובהר כי הצלחת ארגון במניעת אירועי בטיחות מזון נעוצה בהנהלה בכירה מעורבת השותפה להטמעת מערכת ניהול בטיחות המזון.






אורגני - לשיווק בישראל - PPIS

אורגני - לשיווק בישראל - PPIS

אנו מאשרים ארגונים בתעשייה החקלאית ותשומותיה (ייצור קומפוסט וכד') וכן ארגונים מתעשיית המזון המעובד לכל אורך שרשרת הטיפול במוצר, החל מחומר הריבוי, דרך הגידול, אריזה, שינוע ועיבוד מוצרים אורגניים, וכאמור מתן תקן לחקלאות אורגנית. הדבר נכון גם למוצרים שאינם מוצרי מזון כגון קוסמטיקה או Non-FOOD אחרים

קרא עוד