הצעת מחירצרו קשרפייסבוק

FSSC 22000 למזון ואריזות מזון 

Food Safety System Certification

FSSC - תקן לניהול מערכת בטיחות מזון

לתקן מספר דרישות:

  • עמידה בדרישות תקן ISO 22000
  • עמידה בדרישות תקן מסדרת תקני ISO/TS 22002  (חלק התקן הרלוונטי לתחום עיסוק הארגון)
  • עמידה בדרישות נוספות של ארגון FSSC22000

אודות התקן

התקן מחייב עמידה בדרישות תקן ISO 22000 לניהול מערכת בטיחות מזון. בתוספת דרישות ISO/TS 22002-1ׁ (יצרני מזון ) או ISO/TS 22002-4 (יצרני אריזות). התקן מרחיב את סעיף 7.2, דרישות קדם (PRP) של ISO 22000. בנוסף מרחיב בנושא הונאה במזון, ניהול אלרגנים, הגנת מזון, ניטור פתוגנים ותווי.
התקן הינו תקן מוכר ע"י GFSI, עדכון גרסה לתקן 6 נכנס לתוקף באפריל 2024.

  • Fresh Vegetables - FSSC-22000- IQC


דרישות התקן

מחקרי HACCP עדכניים, עמידה בכל דרישות החוקים והתקנות הישימות הקשורות לבטיחות מזון במסגרת מערכת ניהול בטיחות המזון בארגון. עמידה בדרישות PRP.
התקן מחייב ביצוע מבדק פתע אחד למחזור התעדה.


למי מיועד התקן

יצרני מזון, יצרני מוצרים ביו-כימיקלים (תוספי מזון, תוספי תזונה וכדומה), יצרני מזון לבעלי חיים וליצרני אריזות למזון.


 להצעת מחיר לחצו כאן


תקנים נוספים בתחום: